Mijn boeken

De Weg van het Hart

In dit boek beschrijven wij de stappen op de weg van het hart die je moet zetten om jouw beperkte menselijke bewustzijn op te rekken naar een groot goddelijk bewustzijn. Een bewustzijn vol liefde en licht. Je weet wat je moet weten en wat je moet doen. Leven in dienstbaarheid van het grote goed, leven in eenheid en harmonie. Leven zoals we leefden in het paradijs. 

Openbaringen Eindtijd

Een moderne versie van het bijbelboek Openbaring van Johannes over het einde der tijden. Alles wat in duister is gehuld zal in het licht komen te staan. Een grote schoonmaak van het oude leven op aarde, om de komst van Gods Hemelpaleis op aarde mogelijk te maken. Geschreven in klip en klare taal. Misschien wel het meest schokkende boek ooit geschreven. 

Het geheim van mijn ziel

Een roman over het leven van Lucas de Wind. Na enkele schokkende gebeurtenissen in zijn leven gaat hij opzoek naar de reden. Waarom overkomt hem dit? Tijdens zijn spannende zoektocht stuit hij op het geheim van de ziel. Alles in ons leven dient een doel. Alles! Ook de pijnlijke gebeurtenissen. Een ontdekking die zijn leven totaal op z'n kop zet.

Kunst van het beminnen

Onze seksuele energie is niet alleen voor de lol of om kinderen mee te verwekken, maar ook om een groot goddelijk bewustzijn te verkrijgen. Als we onze lust transformeren in liefde. Diepe verbinding zoeken met elkaar vanuit het hart. Een intens gevoel van acceptatie, respect en waardering voor jezelf en elkaar. Een hele opgave gezien het feit dat we behoorlijk zijn afgedwaald van dit heilige pad. 

De Wederopstanding

In deze autobiografie beschrijven we ons eenzame helingsproces in een afgelegen boerderij op het platteland in Groningen. Niet alleen van onszelf maar ook van de grote lichtzielen Lady Nada en Sananda. Hun zielenverleden van de afgelopen 2000 jaar kwam op pijnlijke wijze voorbij. Tussen alle helingen door kregen we ook boodschappen door over de tijd waarin we leven: de overgang van de oude naar de nieuwe aarde, van de oude naar de nieuwe tijd. 

God op aarde

Dit boek is het tweede deel van onze autobiografie. Na het helen van het zielenverleden van Lady Nada en Sananda kwamen we in een afbraakproces terecht. Alles werd ons uit handen genomen, inclusief onze kinderen en boerderij. Na de afbraak vertoefden we jarenlang in de leegte, een periode waarin we niets van de grond kregen. Zo konden we onze menselijke wil inruilen voor de wil van God. Een uitdaging die een ieder van ons staat te wachten.