Bezield werken met mij

Ben je geraakt door mijn boodschap en wil je graag meer weten? Dat kan. Maak een afspraak voor een inspirerend gesprek, een reflectiedag of een lezing. Ik ben altijd bereid mijn visie te delen. Voor jou persoonlijk, voor jouw werk of bedrijf, of voor het grote transformatieproces van de aarde en de mensheid. 

Omdenken

Wat kan ik je leren? Omdenken bijvoorbeeld. Onze hersenen werken als een computer. Onze gedachten en overtuigingen komen voort uit dat wat erin is gestopt: de software waarop we draaien in ons leven. Kregen we andere programma's aangereikt via ouders, school en media, dan zouden we anders denken. We leven dus niet dé waarheid, maar een gefabriceerde waarheid gebaseerd op selectieve kennis en vastgeroeste overtuigingen. 

Toe aan nieuwe gedachten en andere overtuigingen? Die beter passen bij de tijd van nu vol veranderingen? Maak een afspraak met me!

Zoek jouw ziel

Waar kan ik je naartoe leiden? Naar jouw ziel! Het licht keert terug op aarde: we zien onze menselijke blokkades of schaduwstukken, die ons weerhouden van een liefdevol en bezield leven. Wat we zien dient opgeschoond te worden. Afstand doen van vastgeroeste overtuigingen en het helen van onverwerkte pijn. Alleen zo worden we zelf ook licht, nodig om een leven in eenheid en harmonie te kunnen scheppen. 

Wie of wat kan ons daarbij helpen? Onze ziel. Alleen onze ziel bezit de wijsheid, kracht en liefde om ons door deze turbulente tijd heen te helpen. De ziel zit niet in het hoofd vol aangeleerde programma's, maar in de buik vol authentieke gevoelens. Ook het gevoel van begrip, vertrouwen en overgave, nodig om bij het goddelijke gevoel te komen: het gevoel van één-zijn met al wat is.

Hulp nodig bij het vinden van je ziel? Maak een afspraak!