MIJN OPZIENBARENDE BOEKEN

Een handleiding voor de eindtijd


Dit boek is een gids voor de tijd waarin we nu leven: de eindtijd. Hoe om te gaan met alle veranderingen? Hoe mee te stromen naar de nieuwe tijd, waar andere, lees fijnere, levenslessen op ons wachten? We leggen uit hoe je de zwaarte van het bestaan kunt loslaten, hoe je jezelf kan bevrijden van pijn en angst en hoe je de liefde weer kan laten stromen in je leven. Opdat je lichter en liefdevoller wordt.

Dat kan allemaal door jezelf en je verleden op te gaan schonen. Een proces van bewustwording en heling, waar elk mens, vroeg of laat, doorheen moet. Deze tijd van overgang is bij uitstek het moment om daar een begin mee te maken.  

binnenkort hier te bestelen

Een roman over de ontdekking van de ziel


In deze spannende spirituele roman gaat hoofdpersoon Lucas de Wind opzoek naar zijn ziel. Pijnlijke gebeurtenissen in zijn leven vormen de aanleiding. Waarom overkomt hem dit, wat is de zin ervan, wat kan hij ervan leren? 

Gaandeweg zijn zoektocht leert hij zijn ziel kennen en daardoor ook God. Want zoals de mens een uitdrukking is van zijn ziel, zo is de ziel een uitdrukking van God. Wie als mens God wil kennen, zal  te raden moeten gaan bij zijn ziel. 

Een spannend verhaal bordenvol heldere inzichten over het leven. Willen we ons leven ten goede veranderen, dan zullen we opzoek moeten naar onze geestelijke wederhelft: de ziel.


binnenkort hier te bestellen 

Een handleiding voor liefdevol beminnen


Het proces van opschonen van het verleden kan ook leuk en spannend zijn: Tantra. De weg van lust naar liefdevolle intimiteit. In het contact met anderen balt alles samen, alles wat een liefdevolle hartverbinding in de weg staat komt boven drijven. Het moment van heling en transformatie. 

Wie in liefde bemint, zal niet alleen de verbinding voelen, daar waar we allemaal onbewust naar opzoek zijn, maar zal ook oude pijn kunnen lozen. Liefde als cement van de nieuwe samenleving en liefde als transformator van zware ballast. Wie zijn seksleven weet te verbinden met de kracht van het hart, zal vol goede moed en krachtig de nieuwe tijd binnenstappen. 

binnenkort te bestellen

In 7 stappen van Mens naar God


De Weg van het Hart

In de weg van het hart beschrijven Claire en ik het proces dat ieder mens zal moeten doorlopen in zijn leven om de verbinding met God te kunnen herstellen. Een proces dat uit 7 stappen bestaat. Zolang we de verbinding niet herstellen, leven we in dualiteit en verandert er niet veel. De eindtijd is uitermate geschikt om hiermee aan de slag te gaan. 

God is het gevoel van eenheid en harmonie in ons, dat we kunnen stimuleren door het hart te openen en in onvoorwaardelijke liefde te leven. Een leven in vertrouwen en overgave, in neutraliteit en dienstbaarheid. Vanuit het hart gaan meewerken aan de schepping van de nieuwe tijd: een leven in eenheid en harmonie, in liefde en licht.

binnenkort te bestellen

Een autobiografie over de jaren van heling van mijn ziel


De Wederopstanding

Begin 2006 kwam ik Luna tegen in een spiritueel centrum in Groningen. We herkenden de tweelingziel in elkaar. Het startsein van een jarenlang proces van heling en transformatie, een tijd waarin we het zielenverleden van de grootse zielen Lady Nada en Sananda hebben geheeld. De pijn van tal van bekende personages uit de geschiedenis moest geheeld worden. Een intensief proces dat we met niemand konden delen, waardoor we in grote eenzaamheid leefden. 

Nu is het tijd dit grote geheim te delen met een ieder die ervoor openstaat. Het licht keert terug op aarde, het duister mag worden getransformeerd. Tijd om ook licht te laten schijnen op het leven van Maria Magdalena en Jezus. Zijn deze grootse zielen in de sferen of hebben zij in deze tijd van grote transformatie (einde der oude tijden, begin der nieuwe tijden) wederom een belichaming op aarde?  

binnenkort hier te bestellen

Een autobiografie over Gods wil, afbraak en leegte


God op Aarde

Nadat Luna en ik het zielenverleden van Lady Nada en Sananda hadden geheeld, kwamen we in een afbraakproces terecht. Alles wat ons lief was moesten we loslaten. Onze spullen en kinderen, onze familie en vrienden. Onze woonboerderij in Groningen konden we niet meer betalen. We verhuisden noodgedwongen naar de Randstad om bij de ouders van David in te trekken. Na een paar maanden kregen we ons eigen flatje, het begin van een armoedige en eenzame tijd, waarin we niets van de grond kregen. Met post bezorgen en schoonmaakwerk konden we net de rekeningen betalen. 

Dit was het proces van afbraak en leegte, nodig om onze persoonlijke wil in te kunnen ruilen voor de wil van God. Een proces waar iedereen op aarde vroeg of laat doorheen moet om de hogere dimensies te kunnen bereiken. Alleen als we zo licht als een veertje zijn kunnen we opstijgen. Loslaten, loslaten, loslaten. Beschouw ons avontuur als voorbeeld en steun. 

binnenkort hier te bestellen

Een ontmoeting met David Goedhart

Al mijn boeken zijn autobiografisch. Alles wat ik beschrijf heb ik zelf meegemaakt. Ik ben geen wandelende kennisbron die zijn hele leven met zijn hoofd in de boeken heeft gezeten, maar een ervaringsdeskundige. Dankzij mijn brede begrip van het leven heb ik al mijn avonturen kunnen duiden; ik weet wat me is overkomen en waarom het me is overkomen. En wie zichzelf kent, kent God. Wij zijn immers naar zijn evenbeeld geschapen. Dankzij het begrip kan ik bewust in het leven staan, kan ik bewust mijn leven scheppen. Niet vanuit persoonlijke voorkeuren en menselijke opvattingen, maar vanuit een hoger weten: het goddelijk bewustzijn. Nieuwsgierig? Nodig me uit voor een lezing of discussieavond. En je kan mijn liefdevolle wijsheid met eigen oren aanhoren.