New Earth Revolution

Een nieuwe en bezielde geloofsbeleving


Samen met mijn partner Maria Helena ben ik een nieuwe geloofsbeweging gestart: New Earth Revolution. Doel: de mens leiden naar zijn ziel, zoals ook Jezus Christus en andere spirituele meesters dat hebben gedaan in hun leven. De ziel als schakel tussen mens en God. 

Waarom? Ook ons geloof is hard toe aan vernieuwing. Mag helemaal bezield raken. Mag mensen samenbrengen in plaats van verdelen, mag logische antwoorden geven op levensvragen in plaats van vragen oproepen, mag ons verlichten op aarde in plaats van te moeten wachten op verlossing na de dood. Ben je afgehaakt in het verleden, ben je nooit aangehaakt, twijfel je over oude opvattingen, verdiep je dan in ons werk. 

Wij praten niet over de zondige mens (wij zijn niet zondig maar gewond) maar over de weg van het hart. Wie zijn hart opent en in liefde leeft heelt zijn wonden en kan vanuit de ziel het nieuwe leven in eenheid en harmonie gaan scheppen. Het is tijd om Jezus van het kruis te halen en hem te volgen op de weg van het hart. Het gaat niet om gehoorzamen en het volgen van dogma's, maar om herinneren wie je echt bent, het helen van oude wonden en je herenigen met de goddelijke ziel. Het gevoel van licht en liefde, van eenheid en harmonie. Een gevoel dat in iedereen zit en wacht op activatie. 


Onze tien overtuigingen


1. Wij geloven niet in het straffen van zonden, maar in het helen van onze wonden;

2. Wij geloven niet in blind gehoorzamen, maar het leven zelf ervaren met vallen en opstaan;

3. Wij geloven niet in een strenge God buiten ons, maar in een liefdevolle God in ons;

4. Wij geloven niet in God als een vastomlijnd beeld, maar als een overweldigend gevoel;

5. Wij geloven niet in Jezus als een afgod, maar als een inspirerend voorbeeld;

6. Wij geloven niet in angst en controle, maar in leven in vertrouwen en overgave aan God;

7. Wij geloven niet in opdelen van mensen, maar in het samenkomen met elkaar;

8. Wij geloven niet in het ophemelen van het verleden, maar in het beleven van het heden;

9. Wij geloven niet in verlossing na de dood, maar in verlichting tijdens het leven;

10. Wij geloven niet in schuld, spijt en schaamte, maar in onschuld, berouw en vergeving. 

New Earth Revolution geeft op alle levensvragen een zinvol antwoord. Ben je klaar met vage weerspiegelingen en onbeantwoorde vragen, wil je duidelijkheid over het geestelijk leven, kom dan langs. 

Samenkomst

Het is de bedoeling om in de nabije toekomt regelmatig bij elkaar te komen voor een viering. Kleinschalige bijeenkomsten met elke keer een ander thema. De voelbare liefde zorgt voor heling en verbinding, onze visie op het leven voor het begrip.  We geven antwoorden, niet nog meer vragen. Niet alleen op geloofszaken, maar juist op aardse zaken. Geloven in God en leven op aarde zijn bij ons niet gescheiden van elkaar, maar één. Praktische geloofsinzichten die jou verder helpen in jouw aardse leven. Zit je met vragen, loop je vast, wil het niet meer lukken, kom dan langs. Met liefde helpen we jou weer op weg.

Kijk voor meer informatie op www.newearthrevolution.nl.