Startpagina

Tekst hier invullen...

Op mijn website laat ik je zien hoe jij jezelf ten goede kunt transformeren: van een pessimist in een optimist, van een twijfelaar in een zelfverzekerd mens, van een klager in een tevreden mens, van een egoïst in een liefdevol en sociaal mens. Jouw hart speelt daarbij een cruciale rol, want het hart is de poort naar wijsheid, kracht en liefde, naar wie je werkelijk bent.

Als we de signalen van ons hart serieus gaan nemen, dan komen onze dromen tot leven en laait ons innerlijke vuur op.

Wil je meer weten over de kracht van het hart, lees dan verder. Heb je hulp nodig, maak dan een afspraak voor een coachingsgesprek of nodig me uit voor een lezing. 


Tjeerd Roosjen

De wereld waarin wij leven scheppen we zelf. Dit doen we met de keuzes die we maken. Zijn onze keuzes gebaseerd op onzekerheid en ontevredenheid, dan scheppen we een ander leven, dan als ze voortkomen uit een fijn gevoel van vertrouwen, vreugde en liefde. Wie zijn leven ten goede wil keren en wil meebouwen aan een liefdvolle wereld, zal dus met zichzelf aan de slag moeten.

Waarop zijn jouw keuzes gebaseerd? Op andermans ideeën of op jouw eigen opvattingen? Op vervelende gebeurtenissen van toen of op fijne ervaringen van nu? Op heftige emoties als boosheid en verdriet of op een diep gevoel van geluk en vertrouwen? Waaruit bestaat eigenlijk het fundament waarop jij jouw leven hebt gebouwd?

Door spanning, twijfels en pijn weg te nemen in jezelf, krijgt jouw hart alle ruimte om jouw keuzes te voeden. Keuzes vanuit het hart ingegeven, voelen altijd goed!

Helen van het verleden

Door pijnlijke gebeurtenissen in ons leven gaat ons hart op slot. We leren te vertrouwen op ons verstand (wikken en wegen) en op anderen (jezelf klein maken). Hierdoor verliezen we onszelf: we zitten niet lekker in ons vel en missen voldoening en vervulling. Door pijn van vroeger alsnog te helen, gaat ons hart weer open en kan de liefde vrijelijk gaan stromen. We worden niet alleen gelukkiger, we krijgen ook een fijne uitstraling, waarmee we leuke mensen en gebeurtenissen aantrekken. Ons hart activeren zet een positieve spiraal in werking: wat je uitstraalt, trek je aan... 

Ben je klaar met het oude leven en wil je een nieuwe start maken, versterk dan de kracht van je hart. Er gaat een wereld voor je open...

Veranderen is noodzaak

We leven in een tijd vol verandering. Het oude leven schudt op zijn grondvesten. Op hulp hoeven we niet te rekenen: de politiek verliest aan geloofwaardigheid en slagkracht, de economie aan vertrouwen en gelijkwaardigheid. Werken aan jezelf is daarom geen luxe, ook geen hobby, maar pure noodzaak. 

Wil je de veranderingen ten goede keren voor jezelf en wil je meebouwen aan een fijne wereld zonder grote zorgen, ga dan met jezelf aan de slag!