Openbaringen van Sananda

HANDBOEK VOOR HET EINDE DER TIJDEN

Mijn tweede boek gaat over de tijd van nu. Het is een beschrijving van het einde der tijden. Wat staat ons de komende jaren te wachten en hoe kunnen we omgaan met deze grootste uitdaging allertijden? Naast inhoudelijke informatie en opzienbarende onthullingen, staan er ook tal van tips en oefeningen in. Allemaal gericht op het bewust worden (het licht zien) en het helen van oude denkbeelden en onverwerkte pijn. Door de inhoud van het boek toe te passen op je eigen leven, zal je lichter en liefdevoller worden, waardoor de poort naar de hogere dimensies openzwaait. 


2000 jaar na de openbaringen van Johannes over het einde der tijden, komt nu Sananda met zijn onthulling: het oude leven op aarde houdt op te bestaan en ieder mens heeft de kans om zijn leven voort te zetten in de hogere dimensies, daar waar het fijner toeven is, daar waar het leven lichter en liefdevoller is.

Wat je moet doen om deze sprong te kunnen maken, lees je in dit handboek. Het staat vol diepgaande kennis over het leven, wetenswaardigheden, onthullingen, tips en oefeningen. Kortom: dé wegwijzer voor deze tijd.

Het is de hoogste tijd om het duister in ons zelf en het grote duister op aarde in het licht te zetten, opdat we er voor altijd afscheid van kunnen nemen. Het duister dat ons laag in trilling houdt, dat ons de weg omhoog verspert. 

Het is geen leuk of vermakelijk boek, maar een heldere beschrijving van de keiharde realiteit. Het lezen is in feite één grote schoonmaakoperatie.  

Tjeerd over zijn nieuwe boek:

Het boek is geschreven in twee weken tijd. Aan het begin van de eerste lockdown in 2020 kwam de inhoud in één keer bovendrijven. Ik had geen tijd om er uitgebreid over na te denken, de boodschap moest eruit, puur en echt. Zonder menselijke bezwaren, zonder rationele tegenwerpingen, zonder schroom over de harde inhoud, zonder de kans om de pijnlijke kanten van het verhaal weg te masseren. Het is zoals het is... 

Als je de behoefte voelt om er over te oordelen, ga je gang. Als je de neiging hebt het te veroordelen, prima. Jouw reactie is jouw keuze. Mijn advies? Lees het zonder te oordelen, Voel wat de woorden met je doen en geef het tijd om het te laten bezinken, 

Volg de ontwikkelingen in jouw leven én op aarde en bezie ze ook in het licht van mijn boek. Misschien ontstaat er langzaam duidelijkheid en begrip. Wie weet. Nogmaals, het is aan jou! 

Laat één ding wel tot je doordringen: je bevind je inmiddels middenin de grootste uitdaging allertijden. 


De eindtijd. Moet je bang zijn? Moet je vrezen voor jouw leven? Bestaat er een hemel, een hel? Het boek geeft op al deze vragen een helder antwoord. Ook geeft het boek uitleg over de huidige rampspoed op aarde, waaronder de verspreiding van het Coronavirus, de vaccins en de uitrol van 5G. Zij verschijnen niet voor niets in ons leven. Doe er je voordeel mee!

Hierbij de inleiding en hoofdstuk 1 van mijn boek over de eindtijd.

Boek bestellen (eBook):

  • Nederlandstalig
  • 2020
  • 192 pagina's
  • eBook € 9,90
  • Uitgeverij New Spirit Today

E-book ► Het e-book (ePub / PDF) komt direct als download beschikbaar na het afronden van de betaling (iDEAL of Paypal).